Cremet pastaret med stegt kylling og citron

Cremet pastaret med stegt kylling og citron

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Tilberedning

Tilberedning

  1. Tilbered pastaen efter anvisning på emballagen.
  2. Hæld vandet fra pastaen (HUSK at gemme lidt af kogevandet) og sæt pastaen til side.
  3. Svits løg i lidt olie i en dyb pande eller gryde, cirka 3 minutter til løgene er ”gennemsigtige”. Tilsæt fint hakket hvidløg og svits i yderligere 1 minut.
  4. Skrug ned for varmen og tilsæt spinat og rør indtil spinaten er helt ”kogt ind” (2-3 minutter).
  5. Tilsæt kyllingestrimler, skræl og saft fra citronen, ricotta og kogevand. Rør i saucen indtil osten opløses og saucen er gennemvarm.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Vend pastaen i saucen og server evt. med revet parmesan og frisk brød.