
Cremet pastaret med stegt kylling og citron
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- Tilbered pastaen efter anvisning på emballagen.
- Hæld vandet fra pastaen (HUSK at gemme lidt af kogevandet) og sæt pastaen til side.
- Svits løg i lidt olie i en dyb pande eller gryde, cirka 3 minutter til løgene er ”gennemsigtige”. Tilsæt fint hakket hvidløg og svits i yderligere 1 minut.
- Skrug ned for varmen og tilsæt spinat og rør indtil spinaten er helt ”kogt ind” (2-3 minutter).
- Tilsæt kyllingestrimler, skræl og saft fra citronen, ricotta og kogevand. Rør i saucen indtil osten opløses og saucen er gennemvarm.
- Smag til med salt og peber.
- Vend pastaen i saucen og server evt. med revet parmesan og frisk brød.