Club Sandwich a la 1980

Club Sandwich a la 1980

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Tilberedning

Inderfiletter kryddres med salt og peber og steges i smør på panden.

Bacon og champion steges på panden og afkøles.

Brødet ristes og skorperne skæres af. 

Skyl salaten og skær tomater i tynde skiver.

Smør brødet med smør eller mayonnaise. Se evt. også tip fra de gamle kogebøger nedenfor. 

På den ene skive brød lægges salat, kyllingekød og tomater drysset med lidt salt og peber.

Dernæst placeres de ristede champion, baconskiver og et drys med purløg. Sandwichen lukkes med den anden skive brød.

For at holde sandwichen sammen kan det være en fordel at sætte et træ- eller kødpind igennem alle lagene.



Tips fra de gamle kogebøger:
Et gennemgående træk ved kogebøgernes anvisninger til den gode sandwich er at kræse lidt for smørelsen på brødet, f.eks. ved at tilsætte forskellige smagsingredienser i smørret. Fx: C
itronsaft, sennep, ost (rygeost, flødeost eller brie) og finthakkede krydderurter (f.eks. persille, dild, karse, løvstille, timian og kørvel).

Opskrifter inspireret af de sidste 7 årtier