
Citronstegt kylling med agurkesalat
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- Skyl agurkerne, skær enderne fra og skær agurken i tynde skiver evt. på en mandolin eller på en skæreplade.
- Kog vandet op med eddike, sukker, laurbær og peberkorn. Lad lagen køle af ved stuetemperatur.
- Pres agurkeskiverne fri for væde, vend dem i lagen og tilsæt evt. revet citronskal.
- Tænd ovnen på 200 grader. Pensl kylling lårene med rapsolie. Halver hvidløget og gnid kyllingerne ind. Læg kylling lårene på en bradepande og dæk dem med citronskiver og steg dem i ovnen i 25 minutter (Kyllingelår med rygben skal have ca. 35 minutter).
- Kog risene efter anvisning på pakken. Vend risene med karry, rosiner, ristede løg og hakket persille.
- Server risene til citronkyllingen og den hjemmelavede agurkesalat.