Cassoulet med kylling

Cassoulet med kylling

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Hug den yderste knogle af lårene og brun dem i olie i en stegegryde.
  2. Tilsæt løg og lad dem stege med et par minutter.
  3. Tilsæt bouillon, så det når halvt op om lårene.
  4. Kom hvidløg, timian og laurbærblade i og kog under låg i 30 minutter.
  5. Tag lårene op.  
  6. Kom afdryppede hvide bønner og medisterpølsen i og lad det simre i yderligere 15 minutter.
  7. Tilsæt mere bouillon hen ad vejen, hvis retten er for tør.
  8. Kom lårene tilbage i gryden, skær medisterpølsen i 4 stykker og varm igennem.
  9. Tip! Server retten med kogt broccoli og stegte rød peber. 

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere