![Cæsar salat med stegt kyllingebryst](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/caesar-salad-med-stegt-kylling.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Cæsar salat med stegt kyllingebryst
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- Skyl salaten godt og pluk den i mindre stykker.
- Varm en pande op, skær flutestykkerne og rist dem godt i olivenolie. Læg dem på fedtsugende papir og drys med flagesalt.
- Blend alle ingredienserne til dressingen godt og smag til med salt og fortynd evt. med lidt vand.
- Skær de stegte brystfileter i skiver og anret på salaten. Fordel derefter croutonerne, oliven og høvlet parmesan over og top med dressing.