Brystfilet med tomattærte og fransk grøn salat
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rul butterdejen ud i tærteformene og skær kanterne til. Smør dem med dijonsennep og drys med ost.
- Skær tomaterne i skiver og fordel dem og oliven over osten.
- Drys med timian og dryp olivenolie over. Krydr med salt og peber og bag tærterne midt i en 180 grader varm ovn i 25-35 minutter, til dejen er sprød og gylden.
- Steg brystfileterne ved høj varme i 2 minutter på hver side, så de bliver sprøde. Sku ned for varmen og steg dem færdige.
- Bland salat og rødløg sammen i en stor skål.
- Rør ingredienserne til sennepsdressingen sammen, hæld over salaten og vend godt rundt så al salat og rødløg er med dressing.