Brystfilet med tomattærte og fransk grøn salat

Brystfilet med tomattærte og fransk grøn salat

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Rul butterdejen ud i tærteformene og skær kanterne til. Smør dem med dijonsennep og drys med ost.
  2. Skær tomaterne i skiver og fordel dem og oliven over osten.
  3. Drys med timian og dryp olivenolie over. Krydr med salt og peber og bag tærterne midt i en 180 grader varm ovn i 25-35 minutter, til dejen er sprød og gylden.
  4. Steg brystfileterne ved høj varme i 2 minutter på hver side, så de bliver sprøde. Sku ned for varmen og steg dem færdige.
  5. Bland salat og rødløg sammen i en stor skål.
  6. Rør ingredienserne til sennepsdressingen sammen, hæld over salaten og vend godt rundt så al salat og rødløg er med dressing.