Brunkål med kyllingeunderlår og bacontern

Brunkål med kyllingeunderlår og bacontern

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 25 min
Nem

Tilberedning

  1. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.
  2. Brun baconternene i en gryde uden fedtstof og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.
  3. Tilsæt smør og olie i gryden og brun kyllingelårene i gryden i et par minutter. Brun et par lår af gangen og læg dem til side. 
  4. Fjern stok og de yderste blade og snit hvidkålen i strimler.
  5. Rens porrerne, skræl gulerødderne og skær det hele i skiver.
  6. Smelt sukkeret i en stor gryde til det er gyldent og tilsæt smør til det karamellisere.
  7. Brun hvidkålen i gryden under omrøring og tilsæt porrer og gulerødder.
  8. Tilsæt vand, laurbærblade og kyllingelår, sku ned for varmen og lad det simre under låg i 25-30 minutter til kyllingelårene er stegte.
  9. Vend de stegte bacontern i brunkålen og server med rugbrød, sennep og frisk persille.