
Brunkål med kyllingeunderlår og bacontern
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 25 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.
- Brun baconternene i en gryde uden fedtstof og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.
- Tilsæt smør og olie i gryden og brun kyllingelårene i gryden i et par minutter. Brun et par lår af gangen og læg dem til side.
- Fjern stok og de yderste blade og snit hvidkålen i strimler.
- Rens porrerne, skræl gulerødderne og skær det hele i skiver.
- Smelt sukkeret i en stor gryde til det er gyldent og tilsæt smør til det karamellisere.
- Brun hvidkålen i gryden under omrøring og tilsæt porrer og gulerødder.
- Tilsæt vand, laurbærblade og kyllingelår, sku ned for varmen og lad det simre under låg i 25-30 minutter til kyllingelårene er stegte.
- Vend de stegte bacontern i brunkålen og server med rugbrød, sennep og frisk persille.