Blomkålssuppe med kyllingebrød

Blomkålssuppe med kyllingebrød

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Hak løget, skær kartoflen i tern og del blomkålen i mindre stykker.  
  2. Sauter løget i olie et par min, tilsæt kartoffel og blomkål og lad dem sautere med et par min.
  3. Hæld vin og suppen ved og lad det småsimre under låg i 15 min. 
  4. Bland mel, bagepulver, salt, olie og vand og ælt det sammen til en smidig dej.  
  5. Skær kyllingekødet og chorizopølse i små stykker og bland dem med ost og oregano.  
  6. Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til cirkler. Kom fyld på cirklerne, fold dem sammen og tryk kanterne godt sammen. Pensl med æg og bag brødene ved 200° i 10-15 min.  
  7. Blend suppe, tilsæt fløden, smag til med salt og peber og server suppen sammen med de lune brød.  
  8. Tip: Brødene her er også gode i madpakken eller skovturskurven.