BBQ Kylling med lun salat og grillede asparges
Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Steg kylling efter anvisning på emballagen.
Asparges:
- Bræk den nederste grove del af aspargesene, vend dem med olie og salt og grill ved høj varme 2-4 minutter.
Vinaigrette:
- Sennep, honning, eddike, hvidløg og skalotteløg piskes sammen.
- Olien hældes i, i en tynd stråle og konstant piskning.
- Smag til med salt og peber og vend de hakket krydderurter i.
Salat:
- Bring 3 liter vand og 2 spsk. salt i kog og når vandet koger kommes forårsløg i og koges 1 min.
- Tilsæt resterende grønt og kog 2 min.
- Dræn grøntsagerne godt og vend dem med vinaigrette.
- Server den stegte kylling med den lune grønne salat og de grillede asparges.