BBQ Kylling med lun salat og grillede asparges

BBQ Kylling med lun salat og grillede asparges

Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Steg kylling efter anvisning på emballagen.

Asparges:

  1. Bræk den nederste grove del af aspargesene, vend dem med olie og salt og grill ved høj varme 2-4 minutter.

Vinaigrette:

  1. Sennep, honning, eddike, hvidløg og skalotteløg piskes sammen.
  2. Olien hældes i, i en tynd stråle og konstant piskning.
  3. Smag til med salt og peber og vend de hakket krydderurter i.

Salat:

  1. Bring 3 liter vand og 2 spsk. salt i kog og når vandet koger kommes forårsløg i og koges 1 min.
  2. Tilsæt resterende grønt og kog 2 min.
  3. Dræn grøntsagerne godt og vend dem med vinaigrette.
  4. Server den stegte kylling med den lune grønne salat og de grillede asparges.