Bagt kartoffelsuppe med kyllingetern
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kartoffelbåde:
- Bag kartoflerne i ovnen i cirka 45 minutter ved 200 C (alternativt kan de kommes i mikroovnen i 10 minutter og derefter cirka 25 minutter i ovnen til de er gennembagte).
- Halver de færdigbagte bagekartofler og skrab det meste af kartoffelkødet ud af kartoffelbådene og gem til senere.
- Fordel de tomme kartoffelbåde på en bageplade. Drys med revet ost og fordel bacontern i bådene.
- Bag i cirka 15 minutter ved 200 C, til baconternene er stegte og bådende er lidt sprøde.
Kartoffelsuppe:
- Svits porrer i en stor gryde, til de er bløde og lidt gennemsigtige.
- Kom hvidløg, kartoffelkødet fra de bagte kartofler og sennep i, inden bouillonen tilsættes.
- Tilsæt revet parmesanost og lad suppen koge i 10 minutter.
- Blend evt. suppen inden servering.
Tilbehør:
- Krydr kyllingetern med salt og peber og svits dem på panden, til de er gennemstegte.
- Server som fyld i suppen.