Avokado-ferskensalat med brystfilet

Avokado-ferskensalat med brystfilet

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Salat: Pil skalotteløgene og hak dem fint.
  2. Snit chilien i tynde ringe.
  3. Skær fersknerne i både. 
  4. Dressing: Pisk olie, honning og citronsaft.
  5. Vend ferskner, skalotteløg og chili i ­dressingen og sæt til side.
  6. Kylling: Krydr brystfileterne med salt og peber og steg i cirka 9 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Lad fileterne hvile i 5 minutter inden servering.
  7. Snit spidskålet i strimler og vend det med ferskenblandingen og skiver af avocado.
  8. Salaten drysses med groft hakket mynte og cashew­nødder.
  9. Server evt. brystfileterne og salaten med hvidløgsbrød til.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere