Kyllingebrystfilet som bruchetta med pesto og tomat

Kyllingebrystfilet som bruchetta med pesto og tomat

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Grill portobello­svampene i cirka 20 minutter.
  2. Når svampene er færdigstegte, hældes lidt oliven­olie over og drysses med salt og peber.
  3. Bøj asparges og så bunden knækkes af. Steg dem på grillen i cirka 10 minutter
  4. De færdigstegte asparges drysses med olie, salt, peber og presset citronsaft.
  5. Topping: Skær tomaterne i små både og hak basilikum. Vend begge dele med salt og peber.
  6. Kylling: Del hvert kyllingebryst på langs og bank dem lidt, så de blir flade.
  7. Pensl fileterne med lidt olivenolie og drys med oregano, salt og peber. Grill dem på den ene side i 5 minutter.
  8. Vend fileterne, kom 1-2 skiver mozzarella på og grill til de er gennemstegte.
  9. De færdigstegte fileter anrettes med pesto og tomat­salat og serveres straks.