Kyllingebrystfilet som bruchetta med pesto og tomat
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Grill portobellosvampene i cirka 20 minutter.
- Når svampene er færdigstegte, hældes lidt olivenolie over og drysses med salt og peber.
- Bøj asparges og så bunden knækkes af. Steg dem på grillen i cirka 10 minutter
- De færdigstegte asparges drysses med olie, salt, peber og presset citronsaft.
- Topping: Skær tomaterne i små både og hak basilikum. Vend begge dele med salt og peber.
- Kylling: Del hvert kyllingebryst på langs og bank dem lidt, så de blir flade.
- Pensl fileterne med lidt olivenolie og drys med oregano, salt og peber. Grill dem på den ene side i 5 minutter.
- Vend fileterne, kom 1-2 skiver mozzarella på og grill til de er gennemstegte.
- De færdigstegte fileter anrettes med pesto og tomatsalat og serveres straks.