Sprød kylling med rødbederis
Samlet arbejdstid: 80 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rødbedetern og løg sauteres i en anelse fedtstof ca. 10 min.
- Tilsæt vand til det næsten dækker og kog rødbederne, til de er møre ca. 30 min.
- Tilsæt rødvin, ingefær og spidskommen og kog rødbederne, til der er ca. 2 dl. væde tilbage i gryden.
- Tilsæt ris og smag til med salt og peber.
- Agurkerne skæres i tern eller kugler og vendes med olivenolie, nødder, hvidløg og dild, smages til med salt og peber.
- Inderfiléterne vendes i majsmel tilsat timian, salt og peber og steges i en anelse fedtstof.
- Sæt evt. kyllingen på spyd og server straks med de lune rødbederis og marinerede agurker.
Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.