Kyllingelår med Kartoffel d’ Estragon

Kyllingelår med Kartoffel d’ Estragon

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200° C.  
  2. Smør kyllingeunderlårene med rapsolie og gnid dem med frisk estragon. Læg kyllingelårene på en bageplade og steg dem i ovnen i ca. 25 minutter.  
  3. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 minutter. Lad de kogte kartofler køle lidt af.  
  4. Skyl og rens forårsløgene og snit dem fint.
  5. Hak estragon og kapers groft.
  6. Rør mayonnaise og sennep sammen og tilsæt forårsløg, kapers og frisk estragon. Smag dressingen til med rosa peber og havsalt.
  7. Vend kartoflerne i dressingen og server dem til kyllingerne.  

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere