Kyllingegryde med svampe og spinat

Kyllingegryde med svampe og spinat

Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Del kartoflerne i halve. Skyl dem og dup dem tørre i et rent viskestykke. Vend dem med olivenolie, salt og peber og læg dem med skæresiden op på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i en 200° forvarmet ovn i ca. 50 minutter.
  2. Del hver kyllingelårfilet i 4 stykker og skær svampene i mundrette stykker.
  3. Skær løg i både og brun alt i en tykbundet gryde.
  4. Smelt smør i en kasserolle og pisk mel i. Tilsæt bouillon lidt ad gangen mens du pisker og hæld den jævnede bouillon over kylling, svampe og løg. Lad alt simre i ca. 30 minutter eller til kartoflerne er færdige.
  5. Smag saucen til med salt og peber og vend den friske spinat i. Lad den simre med i 2-3 minutter og server med de stegte kartofler. 

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere