Kylling med grillede ferskner

Kylling med grillede ferskner

Samlet arbejdstid: 105 min
Tilberedningstid: 90 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kyllingen skylles og duppes tør med køkkenrulle.
  2. Skræl kartofler/rodfrugterne og skær dem i mindre stykker, vend dem med olivenolie, salt og peber.
  3. Bland lidt rosmarinkviste i, og fyld det i kyllingen.
  4. Luk med en hel rosmarinkvist.
  5. Krydr kyllingen med salt og peber og steg den enten på grill eller i ovn til den er gennemstegt – kernetemperatur på min 75°C (ca. 1 – 1½ time).
  6. Grill de halve ferskner og nektariner i 3 min på grill el. grillpande.
  7. Lad dem køle lidt af og skær dem i mindre både.
  8. Bland chilisauce og limesaft sammen og hæld det over frugterne.
  9. Pynt med frisk koriander.
  10. Server den hele kylling med fyldet, de grillede ferskner og grillet pitabrød.   

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere