 
	             
                Kyllingefritter og pastasalat
Samlet arbejdstid: 25 min
                                    Tilberedningstid: 15 min
                                    Forberedelsestid: 10 min
                                Nem
                                Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær kyllingen i strimler og vend dem i kokosmelet.
- Læg strimlerne på en bradepande og steg dem i oven i 12 min ved 250 grader.
- Kog pastaen i letsaltet vand.
- Bland marianden og skær æbler, rød peber og løg i små tern.
- Vend grøntsagerne med ærter og pasta og hæld marinaden over.
- Server med en dip rørt af creme fraiche, limesaft og revet limeskal.
Kylling til middag?
 
                    600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
 
                            Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
 
                            Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.
 
    
     
	             
	             
	            