Pitabrød med kyllingesalat
20+ min Nem

Pitabrød med kyllingesalat

Personer
  • 300 g kyllingerester
  • 100 g bacon
  • 1 bundt purløg
  • 2 skiver ananas
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 dl skyr
  • 2 tsk karry
  • 1 salathoved
  • Pitabrød

Tilberedning

  1. Steg bacon og kylling.
  2. Tilsæt små stykker ananas og lad det afkøle.
  3. Bland finthakket purløg, mayonnaise, skyr og karry.
  4. Bland kyllingen med dressingen.
  5. Fyld pitabrød med kyllingesalaten og fint skåret salat.

Pak eventuelt med

Frugtstykker, saltstænger og skoleagurk 

Du kan med fordel tilberede kyllingen dagen før

Tilbered evt. kyllingekødet dagen før. Det passer sig selv i ovnen imens i spiser aftensmad og så er der hurtig mad til dagen efter.

Minitærter med inderfilet eller rester

Lækre små tærter - perfekte til madpakken.