• Produkter
  • Opskrifter
  • Ansvarlighed
  • 100% dansk kylling
  • Om ROSE POULTRY
  • Foodservice
  • Produkter
    • Samlet sortiment
    • Færdigstegt kylling
    • Strimler & Tern
    • Hakket kylling
  • Opskrifter
    • Søg blandt mere end 600 opskrifter
  • Job & Karriere
    • Ledige stillinger
    • Søg uopfordret i vores produktion
  • Ansvarlighed
    • Hjertesager
    • Kylling og klimaet
    • Emballage
    • Klimainitiativer
  • 100% dansk kylling
    • Fødevaresikkerhed
    • Dyrevelfærd
    • Dansk gennem hele produktionskæden
    • Gå efter det danske flag på pakken
    • Rose kyllinger
  • Om ROSE POULTRY
    • Hvem er ROSE?
    • Spørgsmål & svar
    • Nyheder
    • Reklamationer (DK)
  • Kontakt os
    • Reklamationer (DK)
    • Klagomål (SE)
  • Rosekylling.dk
  • 100% dansk kylling
  • Fødevaresikkerhed
  • 100% salmonellafri

100% salmonellafri

Danske kyllinger betegnes i dag som 100% salmonellafri.

Mange års massiv og målrettet indsats har givet danske producenter af kylling så stor en viden om salmonella, at branchen har kunnet minimere forekomsten i danske kyllinger. 

Indsatsen har givet Danmark særstatus i EU. Ingen andre EU-lande har samme høje testniveau som Danmark. 

I Danmark tester vi intensivt for salmonella i kyllinger. Kyllingeproducenterne tester hvert eneste hold kyllinger i stalden to gange frem mod slagtning. Når kyllingerne er slagtet, tester slagteriet for salmonella. Endeligt tager vi også løbende stikprøver af det færdige produkt efter pakning.

Derudover fortager Fødevarestyrelsen en årlig kontrol af alle kyllingeproducenter for at sikre, at kyllingeproducenterne overholder alle dyrevelfærdsregler, herunder salmonellatest.

Det betyder, at et eventuelt salmonellatilfælde vil blive opdaget, inden produkterne når ud til de danske forbrugere. 

Del
Print

KIK-systemet

KIK-systemet

Certificeret med BRC AA+

Certificeret med BRC AA+

Vores kyllinger halalslagtes

Vores kyllinger halalslagtes

Kontrolrapporter

Kontrolrapporter

100% salmonellafrie kyllinger

100% salmonellafrie kyllinger

Campolybacter

Campolybacter

OM ROSE POULTRY

  • Historien bag ROSE
  • Job & Karriere
  • Spørgsmål & svar
  • Reklamationer
  • Klagomål (SE)
  • Kontakt os
  • Nyheder

PRODUKTER

  • ROSE-sortimentet

OPSKRIFTER

  • Søg blandt alle 600 opskrifter
  • Opskrifter med hakket kylling
  • Opskrifter med færdigstegt kylling

100% DANSK KYLLING

  • DYREVELFÆRD
  • FØDEVARESIKKERHED
  • DE DANSKE ROSE-KYLLINGER
  • GÅ EFTER DET DANSKE FLAG PÅ PAKKEN
  • DANSK GENNEM HELE PRODUKTIONSKÆDEN
  • VORES DANSKE LANDMÆND

ANSVARLIGHED

  • HJERTESAGER
  • KLIMAINITIATIVER
  • KYLLING & KLIMAET
Kontakt os
  • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
  • Cookie- og privatlivspolitik for ROSE POULTRY
  • Adfærdskodeks for ROSE POULTRY