• Produkter
  • Opskrifter
  • Ansvarlighed
  • 100% dansk kylling
  • Om ROSE POULTRY
  • Foodservice
  • Produkter
    • Samlet sortiment
    • Færdigstegt kylling
    • Strimler & Tern
    • Hakket kylling
  • Opskrifter
    • Søg blandt mere end 600 opskrifter
  • Job & Karriere
    • Ledige stillinger
    • Søg uopfordret i vores produktion
  • Ansvarlighed
    • Hjertesager
    • Kylling og klimaet
    • Emballage
    • Klimainitiativer
  • 100% dansk kylling
    • Fødevaresikkerhed
    • Dyrevelfærd
    • Dansk gennem hele produktionskæden
    • Gå efter det danske flag på pakken
    • Rose kyllinger
  • Om ROSE POULTRY
    • Hvem er ROSE?
    • Spørgsmål & svar
    • Nyheder
    • Reklamationer (DK)
  • Kontakt os
    • Reklamationer (DK)
    • Klagomål (SE)
  • Rosekylling.dk
  • 100% dansk kylling
  • Fødevaresikkerhed
  • KIK-systemet

Et stringent system sikrer fødevaresikkerhed, sporbarhed og kvalitet

Et stringent system sikrer fødevaresikkerhed, sporbarhed og kvalitet

Vi kan dokumentere vores kyllingers forhistorie i detaljer. Ikke kun tilbage til deres eget æggestadie, men helt tilbage til da deres oldeforældre var æg.

I Danmark har vi, som eneste land i verden, udviklet et kvalitetssystem, der omhyggeligt dokumenterer de danske kyllingers sundhed, kvalitet og trivsel. Systemet hedder KIK - Kvalitetssikring i Kyllingeproduktionen. 

Systemet er et stringent sporbarheds-system, som følger  kyllingerne i alle led; fra forældredyrene, over æg til stald og videre til køledisken. Systemet fortæller os kyllingernes forhistorie, ligesom vi kan sikre og dokumentere fødevaresikkerheden og dyrenes sundhed i detaljer.

Ovenstående figur viser hele forsyningskæden fra jord til bord, og hvem der indberetter data til KIK-systemet.

Rugeriet registrerer de daggamle kyllinger, og producenten registerer derefter, hvordan kyllingerne har haft det, mens de var i stalden. Og så fremdeles. Når slagteriet har registreret sine oplysninger, er det producenten, der afslutter en rotation.

Del
Print

KIK-systemet

KIK-systemet

Certificeret med BRC AA+

Certificeret med BRC AA+

Vores kyllinger halalslagtes

Vores kyllinger halalslagtes

Kontrolrapporter

Kontrolrapporter

100% salmonellafrie kyllinger

100% salmonellafrie kyllinger

Campolybacter

Campolybacter

OM ROSE POULTRY

  • Historien bag ROSE
  • Job & Karriere
  • Spørgsmål & svar
  • Reklamationer
  • Klagomål (SE)
  • Kontakt os
  • Nyheder

PRODUKTER

  • ROSE-sortimentet

OPSKRIFTER

  • Søg blandt alle 600 opskrifter
  • Opskrifter med hakket kylling
  • Opskrifter med færdigstegt kylling

100% DANSK KYLLING

  • DYREVELFÆRD
  • FØDEVARESIKKERHED
  • DE DANSKE ROSE-KYLLINGER
  • GÅ EFTER DET DANSKE FLAG PÅ PAKKEN
  • DANSK GENNEM HELE PRODUKTIONSKÆDEN
  • VORES DANSKE LANDMÆND

ANSVARLIGHED

  • HJERTESAGER
  • KLIMAINITIATIVER
  • KYLLING & KLIMAET
Kontakt os
  • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
  • Cookie- og privatlivspolitik for ROSE POULTRY
  • Adfærdskodeks for ROSE POULTRY