Ovnklare underlår med BBQ, frost

Ovnklare underlår med BBQ, frost

Ingredienser: Kyllingeunderlår (86%), vand (12%), salt, krydderier (kommen, peber, spidskommen, paprika), dextrose, løg, glukosesirup, aromaer (bouillon, løg), antioxidant (E301), hvidløg, gærekstrakt, krydderurt (oregano). 

Kyllingunderlårene er af dansk oprindelse. Forarbejdet og pakket i Danmark. 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 438 kJ / 105 Kcal
Fedt 4,4 g
- heraf mættet fedt 1,1 g
Kulhydrater 0,6 g
- heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 16 g
Salt 1,30 g

Tilberedning

Folien fjernes fra bakken inden tilberedning. De frosne underlår steges i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i cirka 55 minutter (optøet: cirka 40 minutter). 

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max -18°C eller koldere: Se "bedst før".
Ved +5°C: Cirka 24 timer efter optøning.
Må ikke genfryses efter optøning.