Ovnklare underlår med BBQ, frost
Ingredienser: Kyllingeunderlår (86%), vand (12%), salt, krydderier (kommen, peber, spidskommen, paprika), dextrose, løg, glukosesirup, aromaer (bouillon, løg), antioxidant (E301), hvidløg, gærekstrakt, krydderurt (oregano).
Kyllingunderlårene er af dansk oprindelse. Forarbejdet og pakket i Danmark.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 438 kJ / 105 Kcal |
| Fedt | 4,4 g |
| - heraf mættet fedt | 1,1 g |
| Kulhydrater | 0,6 g |
| - heraf sukkerarter | 0,3 g |
| Protein | 16 g |
| Salt | 1,30 g |
Tilberedning
Plastfolie og låg fjernes fra bakken inden tilberedning.
De frosne underlår steges i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i cirka 55 minutter (optøet: cirka 40 minutter).
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max -18°C eller koldere: Se "bedst før".
Ved +5°C: Cirka 24 timer efter optøning.
Må ikke genfryses efter optøning.