Ovnklare under/overlår, frost

Ovnklare under/overlår, frost

Ingredienser: Delte kyllingelår med rygben (87%), vand (12%), salt, dextrose, aroma (boulillon), antioxidant (E301), glukosesirup. 

Bakken indeholder en blanding af over- og underlår, hvor antallet kan variere. 

Oprindelse: Danmark. 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 635 kJ / 152 Kcal
Fedt 9,8 g
- heraf mættet fedt 3,0 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 1,2 g

Tilberedning

Folien fjernes fra bakken inden tilberedning. Lårene steges i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i cirka 65 minutter (optøet: cirka 50 minutter). 

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max -18°C eller koldere: Se datomærkning.
Ved +5°C: cirka 1 døgn.
Må ikke genfryses efter optøning.