Kyllingeburger, frost

Kyllingeburger, frost

Burgerbøffer af 100% kyllingelårfilet. Dypfrossen. Løsfrosne.

Ingredienser: Hakkede udbenede kyllingeoverlår.
Kyllingeben kan forekomme.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 829 kJ / 199 Kcal
Fedt 15 g
- heraf mættet fedt 6,1 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 17 g
Salt 0,20 g

Tilberedning

Tilberedes direkte fra frost.

Pande: Brun de frosne burgere på begge sider ved høj varme og steg færdig ved middelvarme i cirka 6 min. på hver side.

Ovn: Cirka 20 min. ved 200°C (180°C varmluft).

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før” på label.
Ved +5°C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.