Hele lår med rygben, køl

Hele lår med rygben, køl

Ingredienser: Hele kyllingelår med rygben. Fersk. Klasse A. 

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark. 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 725 kJ / 173 Kcal
Fedt 11,3 g
- heraf mættet fedt 3,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 1,90 g

Tilberedning

Oven: Steg lårene i cirka 45 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C).

Grill: Steg lårene på begge sider til de er gennemstegte, og kødsaften er helt klar. 

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.