Hele lår med rygben, køl
Ingredienser: Hele kyllingelår med rygben. Fersk. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 725 kJ / 173 Kcal |
| Fedt | 11,3 g |
| - heraf mættet fedt | 3,4 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 18 g |
| Salt | 1,90 g |
Tilberedning
Oven: Steg lårene i cirka 45 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C).
Grill: Steg lårene på begge sider til de er gennemstegte, og kødsaften er helt klar.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.