Hel kylling, køl

Hel kylling, køl

Fersk hel kylling uden indmad. Klasse A. 

Hel kylling fås fra 1200g - 1800g. 

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 635 kJ / 152 Kcal
Fedt 8,7 g
- heraf mættet fedt 2,5 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,21 g

Tilberedning

Ovn: Krydr kyllingen med dit favoritkrydderi og steg, i en forvarmet ovn i cirka 60 minutter til den er gennemstegt (varmluftsovn 180°C). 

Gryde: Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider. Tilsæt 1,5 dl bouillon og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.

Grill: Krydr med dit yndlingskrydderi og steg ved ­in­direkte varme indtil kød­saften er helt klar.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.

 

Opskrifter med hel kylling