Hakket kylling 3-6% fedt, køl

Hakket kylling 3-6% fedt, køl

Ingredienser: 60% kyllingebryst og 40% -lårkød.
Kyllingeben kan forekomme.

Fedtindhold under 6%. Collagen-/ kødproteinforholdet
under 5%.

Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 526 kJ / 125 Kcal
Fedt 4,7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,15 g

Tilberedning

Hakket kylling er god til frikadeller, boller i karry,
lasagne og hvor du ellers plejer at anvende hakket kød.
Tilsæt eventuelt ekstra krydderier til hakket kyllingekød, da det har en mildere smag, end andre hakkede kødtyper.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og
emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

 

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.

Opskrifter med hakket kylling