Brystfilet med 9% lage, køl

Brystfilet med 9% lage, køl

Kyllingebrystfilet tilsat vand. 

Ingredienser: Kyllingebrystfilet 90%, vand 9%, salt, maltodextrin, antioxidanter (E331, E301), surhedsregulerende middel (E262).

Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.

ROSE Kyllingebrystfilet med tilsat vand, fås i flere forskellige pakkestørrelser. 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 407 kJ / 96 Kcal
Fedt 1,7 g
- heraf mættet fedt 0,5 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,73 g

Serveringsforslag

Skær en lomme i fileten og fyld den med spinat og mozzarellaost. luk evt. lommen med en kødnål. Drys med oregano, hvidløgspulver, timian og urtesalt. Brun på begge sider i lidt smør eller olie og steg færdig ved middel varme. Server den færdigstegte filet med bagte kartoffelbåde og smeltet smør.

Tilberedning

Stegepande: Brun på begge sider og steg færdig ved middel varme i cirka 9 minutter på hver side.

Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i cirka 25 minutter (varmluftsovn 180°C).

Grill: Steg fileterne på begge sider, ved indirekte varme indtil kødsaften er helt klar.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer.
Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.

Produktets genanvedelse

Fjern folie og etiket fra bakken og sorter denne som plast.