Underlår, køl

Underlår, køl

Ingredienser: Kyllingeunderlår. Fersk. Klasse A. 

Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.

ROSE underlår fås i flere forskellige pakkestørrelser. 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 647 kJ / 155 Kcal
Fedt 8,9 g
- heraf mættet fedt 2,5 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,19 g

Tilberedning

Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i cirka 40 minutter (varmluftsovn 180°C).

Grill: Steg lårene på begge sider ved indirekte varme, indtil kødsaften er helt klar.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.