Underlår, køl
Ingredienser: Kyllingeunderlår. Fersk. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.
ROSE underlår fås i flere forskellige pakkestørrelser.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 647 kJ / 155 Kcal |
| Fedt | 8,9 g |
| - heraf mættet fedt | 2,5 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 19 g |
| Salt | 0,19 g |
Tilberedning
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i cirka 40 minutter (varmluftsovn 180°C).
Grill: Steg lårene på begge sider ved indirekte varme, indtil kødsaften er helt klar.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.