Underlår, frost

Underlår, frost

Kyllingeunderlår. Løsfrosne. 

Ingredienser: Kyllingeunderlår. Klasse A. Isglaseret. 

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark. 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 647 kJ / 155 Kcal
Fedt 8,9 g
- heraf mættet fedt 2,5 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,19 g

Tilberedning

TILBEREDNING: 
OVN: Steg de frosne underlår i en forvarmet ovn cirka 55 minutter ved 200°C (varmluft 180°C). Optøede: cirka 40 minutter.

GRILL: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar og temperaturen i midten
af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18° C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5° C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.