Tikka Masala kyllingestrimler, køl

Tikka Masala kyllingestrimler, køl

Brystfiletstrimler i tikka masala marinade

Ingredienser: Kyllingebryst i strimler (83%), vand (11%), salt, krydderier (spidskommen, ingefær, nelliker, kardemomme, chili, koriander, kanel, paprika, gurkemeje, peber), tomatpulver, sukker, maltodextrin, løg, antioxidanter (E331, E301), krydderi (hvidløgspulver), konserveringsmiddel (E262), krydderurt (persille).

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:

Tilberedning

  1. Svits kyllingestrimlerne på stegepande eller i en gryde.
  2. Tilsæt 3-4 dl. fløde eller creme fraiche.
  3. Lad retten simre i 8-10 minutter.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C. God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.