Tandoori kyllingestrimler, køl

Tandoori kyllingestrimler, køl

Brystfiletstrimler i tandoorimarinade, tilsat vand

Ingredienser: Kyllingebryst i strimler 83%, vand 11%, krydderier 2% (ingefær, paprika, chili, spidskommen, hvidløg, peber, muskatnød, koriander, kanel, nelliker, kardemomme),
salt, dextrose (majs), maltodextrin, antioxidanter (E331, E301), konserveringsmiddel(E262), krydderiekstrakt (paprika). 

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 428 kJ / 102 Kcal
Fedt 1,9 g
- heraf mættet fedt 0,5 g
Kulhydrater 2,3 g
- heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 19 g
Salt 1,5 g

Tilberedning

  1. Svits kyllingestrimlerne på stegepanden eller i en gryde.
  2. Tilsæt 3-4 dl. fløde eller creme fraiche og lad retten simre i 10 minutter.
  3. Server eventuelt med ris, naanbrød og masser af dampede grøntsager.

 

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.