Ovnklare under/overlår med BBQ, frost

Ingredienser: Delte kyllingelår med rygben 86%, vand 12%, salt, dextrose, aroma (bouillon), antiaxidant (E301), glucosesirup, barbecuekrydderi 1% (paprika, spidskommen, kommen, peber), løg, glukosesirup, hvidløg, krydderurt (oregano), gærekstrakt, aroma (løg)). 

Bakken indeholder en blanding af over- og underlår, hvor antallet kan variere. 

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

Vægt pr. enhed:
Varenummer: .
Produktstregkode:
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 640 kJ / 153 Kcal
Fedt 9,8 g
- heraf mættet fedt 2,9 g
Kulhydrater 0,6 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 1,29 g

Tilberedning

Plastfolie og låg fjernes fra bakken inden tilberedning.

Lårene steges i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i cirka 65 minutter (optøet: cirka 50 minutter). 

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max -18°C eller koldere: Se datomærkning.
Ved +5°C: cirka 1 døgn.
Må ikke genfryses efter optøning.