Ovnklare under/overlår med BBQ, frost
Ingredienser: Delte kyllingelår med rygben 86%, vand 12%, salt, dextrose, aroma (bouillon), antiaxidant (E301), glucosesirup, barbecuekrydderi 1% (paprika, spidskommen, kommen, peber), løg, glukosesirup, hvidløg, krydderurt (oregano), gærekstrakt, aroma (løg)).
Bakken indeholder en blanding af over- og underlår, hvor antallet kan variere.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 640 kJ / 153 Kcal |
| Fedt | 9,8 g |
| - heraf mættet fedt | 2,9 g |
| Kulhydrater | 0,6 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 16 g |
| Salt | 1,29 g |
Tilberedning
Plastfolie og låg fjernes fra bakken inden tilberedning.
Lårene steges i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i cirka 65 minutter (optøet: cirka 50 minutter).
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max -18°C eller koldere: Se datomærkning.
Ved +5°C: cirka 1 døgn.
Må ikke genfryses efter optøning.