Overlår med rygben, køl
Ingredienser: Fersk. Kyllingeoverlår med rygben. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 725 kJ / 173 Kcal |
Fedt | 11 g |
- heraf mættet fedt | 3,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,19 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200 °C i cirka 50 minutter (varmluftsovn 180°C).
Grill: Steg ved indirekte varme indtil kødsaften er helt klar.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Uåbnet ved max +5°C: Se dato på forsiden
Åbnet: Cirka 24 timer.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Pakket i beskyttende atmosfære.