Overlår med rygben, køl

Overlår med rygben, køl

Ingredienser: Fersk. Kyllingeoverlår med rygben. Klasse A.

Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 725 kJ / 173 Kcal
Fedt 11 g
- heraf mættet fedt 3,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,19 g

Tilberedning

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200 °C i cirka 50 minutter (varmluftsovn 180°C).

Grill: Steg ved indirekte varme indtil kødsaften er helt klar.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Uåbnet ved max +5°C: Se dato på forsiden
Åbnet: Cirka 24 timer.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Pakket i beskyttende atmosfære.