Overlår med rygben, køl
Ingredienser: Fersk. Kyllingeoverlår med rygben. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 725 kJ / 173 Kcal |
| Fedt | 11 g |
| - heraf mættet fedt | 3,4 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 18 g |
| Salt | 0,19 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200 °C i cirka 50 minutter (varmluftsovn 180°C).
Grill: Steg ved indirekte varme indtil kødsaften er helt klar.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Uåbnet ved max +5°C: Se dato på forsiden
Åbnet: Cirka 24 timer.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Pakket i beskyttende atmosfære.