Overlår med rygben, frost

Overlår med rygben, frost

Ingredienser: Kyllingeoverlår med rygben. Klasse A.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 725 kJ / 173 Kcal
Fedt 11 g
- heraf mættet fedt 3,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,19 g

Tilberedning

Tilberedning: Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

Ovn: Steg de frosne overlår i en forvarmet ovn cirka 50 minutter ved 200°C (varmluft 180°C). Optøede: Cirka 40 minutter.

Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.

God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18 °C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5 °C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.