Overlår med rygben, frost
Ingredienser: Kyllingeoverlår med rygben. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 725 kJ / 173 Kcal |
| Fedt | 11 g |
| - heraf mættet fedt | 3,4 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 18 g |
| Salt | 0,19 g |
Tilberedning
Tilberedning: Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.
Ovn: Steg de frosne overlår i en forvarmet ovn cirka 50 minutter ved 200°C (varmluft 180°C). Optøede: Cirka 40 minutter.
Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.
God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18 °C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5 °C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.