Kyllingelever, frost

Kyllingelever, frost

Ingredienser: Kyllingelever 

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

 

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 487 kJ / 116 Kcal
Fedt 4,2 g
- heraf mættet fedt 1,2 g
Kulhydrater 5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,17 g

Serveringsforslag

Kycklingelever er godt i paté, stuvninger og i salat.

Tilberedning

Stegepande: Dup den optøede lever tør med køkkenrulle. Varm smør på en pande og lad det bruse af. Steg kyllingeleveren i cirka 10 minutter ved svag varme, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18° C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5° C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.