Lårmix, køl

Lårmix, køl

Ingredienser: Ferske kyllingeunderlår og -overlår med rygben. Klasse A.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 807 kJ / 194 Kcal
Fedt 14 g
- heraf mættet fedt 3,3 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 17 g
Salt 0,16 g

Tilberedning

Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i 50 min (varmluftsovn 180°C).

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.