Inderfilet, køl

Inderfilet, køl

Ingredienser: Inderfilet. Fersk. 

Kyllingeben kan forekomme. 

Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 407 kJ / 96 Kcal
Fedt 0,7 g
- heraf mættet fedt 0,2 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,10 g

Serveringsforslag

Brun inderfileterne på begge sider i lidt smør eller olie. Tilsæt sød chili sauce til panden. Steg inderfileterne færdige ved middel varme til de er gennemstegte, og saucen klistrer godt til fileterne. Server med salat eller i pitabrød.

Tilberedning

Stegepande: Brun på begge sider og steg færdig ved
middel varme i cirka 4 minutter på hver side.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.