Inderfilet, køl
Ingredienser: Inderfilet. Fersk.
Kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.
| Vægt pr. enhed: | |
|---|---|
| Varenummer: | . |
| Produktstregkode: |
| Næringsindhold pr. 100 g.: | |
|---|---|
| Energi | 407 kJ / 96 Kcal |
| Fedt | 0,7 g |
| - heraf mættet fedt | 0,2 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0,10 g |
Serveringsforslag
Brun inderfileterne på begge sider i lidt smør eller olie. Tilsæt sød chili sauce til panden. Steg inderfileterne færdige ved middel varme til de er gennemstegte, og saucen klistrer godt til fileterne. Server med salat eller i pitabrød.
Tilberedning
Stegepande: Brun på begge sider og steg færdig ved
middel varme i cirka 4 minutter på hver side.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.