Inderfilet, frost

Inderfilet, frost

Kyllingeinderfilet. Løsfrosne.

Ingredienser: Kyllingeinderfilet.

Isglaseret. Kyllingeben kan forekomme.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 407 kJ / 96 Kcal
Fedt 0,7 g
- heraf mættet fedt 0,2 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,10 g

Tilberedning

Stegepande: Steg de frosne fileter i lidt olie og lidt smør ved middelhøj varme i cirka 9 minutter på hver side (optøede: cirka 4 minutter på hver side).

Ovn: Steg de frosne fileter i en forvarmet ovn cirka 20 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). (Optøede: cirka 15 minutter).

Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.

God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundigt efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.