Inderfilet, frost
Kyllingeinderfilet. Løsfrosne.
Ingredienser: Kyllingeinderfilet.
Isglaseret. Kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 407 kJ / 96 Kcal |
Fedt | 0,7 g |
- heraf mættet fedt | 0,2 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,10 g |
Tilberedning
Stegepande: Steg de frosne fileter i lidt olie og lidt smør ved middelhøj varme i cirka 9 minutter på hver side (optøede: cirka 4 minutter på hver side).
Ovn: Steg de frosne fileter i en forvarmet ovn cirka 20 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). (Optøede: cirka 15 minutter).
Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.
God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundigt efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.