Hele lår med rygben, frost

Hele lår med rygben, frost

Ingredienser: Hele kyllingelår med rygben. Klasse A. Isglaseret.

Løsfrosne. Den angivne nettovægt er ekskl. glasering.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 725 kJ / 173 Kcal
Fedt 11 g
- heraf mættet fedt 3,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,19 g

Tilberedning

Ovn: Steg de frosne lår i en forvarmet ovn cirka 60 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). Optøede: cirka 45 minutter.

Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.


Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.


OPBEVARING OG HOLDBARHED:
Ved -18° C eller koldere: Se ”Bedst før”. Ved +5° C: Ca. 24 timer efter optøning. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.