Hakket kylling 7-10% fedt, køl

Hakket kylling 7-10% fedt, køl

Ingredienser: Hakket kyllingeunderlår. 

Kyllingeben kan forekomme. 

Fedtindhold under 10%. Collagen-/ kødproteinforholdet
under 8%.

Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.

.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 670 kJ / 160 Kcal
Fedt 8,8 g
- heraf mættet fedt 2,3 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,15 g

Serveringsforslag

Hakket kylling er god til frikadeller, boller i karry,
lasagne og hvor du ellers plejer at anvende hakket kød.
Tilsæt eventuelt ekstra krydderier til hakket kyllingekød, da det har en mildere smag end andre hakkede kødtyper.

Tilberedning

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og
emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

 

Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.