Vintertarteletter

Vintertarteletter

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Lav en opbagt sovs på smør, mel og mælk.
  2. Tilsæt sennep og kapers.
  3. Når sovsen er kogt igennem, smages den til med salt og peber.
  4. Varm kyllingeternene i sovsen.
  5. Når ternene er varme tilsættes grønkål og grøn peber og varm igennem ganske kort så grøntsagerne holder bid og friskhed.
  6. Fordel vinterfrikassen i tarteletterne. Pynt med kørvel og servér. 

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere