Nemme og hurtige kyllingetacos med mild salsa

Nemme og hurtige kyllingetacos med mild salsa

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Opskrift på kyllingetacos: 

  1. Svits den hakkede kylling i lidt olie det det ikke længere er lyserødt. 
  2. Tilsæt spidskommen, hvidløgspulver og vand. Lad kødet simre et par  minutter. 
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Lun tortilas efter anvisning på emballagen. 

Tilbehør til mexicanske tacos: 

  1. Skær løg og rød peber i små tern eller strimler.
  2. Dræn væsken fra majsene. 
  3. Skær avokado i tynde både og halver dem.
  4. (Valgfrit) Skær chili i små skiver. 
  5. (Valgfrit) Skær lime i både som kan presses over tortilla ved servering.
  6. (Valgfrit) Hak persille eller koriander fint.   

Opskrift på mild salsa:

  1. Hak løgene og persillen fint. 
  2. Skær tomaterne til små tern. 
  3. Pred hvidløgsfedet.
  4. Vend alle ingredienserne og drys med lidt salt. 
  5. Lad salsaen trække lidt inden servering, så smagen af hvidløg blandes med saften fra tometerne.

Serveringsforslag til dine tacos:

  • Anret kødfyld og tilbehør i skåle så alle kan vælge det de ønsker, og sammensætte deres tacos som de hver især foretrækker dem. 
  •  

Tips: 

  • Tilføj evt. syltede rødløg for et syrligt twist. 
  • Tacofyldet kan evt. suppleres med ris, som giver lidt mere fylde til retten. 
  • Prøv at servere alt tilbehøret i farverige skåle, for at give måltidet endnu et mexicansk inspireret udtryk.
  • Hvedetortillas kan erstattes af fuldkorns- eller majstortillas, som også tilføjer en dejlig tekstur og smag til tacos.