

Svampegryde med pasta
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Rist dem gyldne på en varm stegepande tilsat olie, cirka 5 minutter. Det sidste minut tilsættes hakket løg.
- Hæld svampene i en skål og sæt til side.
- Rist kyllingestrimlerne gyldne i lidt vindruekerne olie, 1-2 minutter.
- Kom svampe, fløde og knust madagaskarpeber ved og lad retten simre i 5 minutter.
- Imens koges pasta efter anvisning på emballagen. Når pastaen er kogt, drænes den godt og vendes sammen med kyllingen og svampene. Smag til med salt.
- Skyl og dræn salaten godt og vend det med de andre ingredienser og smag til med salt og evt. lidt citronsaft.
- Server retten sammen med salaten og god parmesan eller Pecorino Romano og evt. hakket bredbladet persille.
Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.